DESPRE URBICA

Peste 14 ani de experiență în administrare și mai mult de 160 de asociații în portofoliu.

290

de scări îngrijite

11500

proprietari mulțumiți

160

asociații liniștite

Peste 14 ani de experiență în administrarea de imobile în orașul Iași

Optimizăm costurile și comunicăm continuu cu proprietarii și președinții

Oferim soluții eficiente pentru  situații existente și pe termen lung

Oferim o administrare bună, eficientă, corectă, și transparentă

Secretul nostru

Secretul nostru este simplu. Analizăm cu atenție situația fiecărei asociații și oferim soluții eficiente atât pentru rezolvarea problemelor existente cât și pentru îmbunătățirea situației pe termen lung.

Gestiune financiară

Gestionăm corect și transparent aspectele financiare, optimizăm costurile începând chiar cu cele de administrare și comunicăm continuu cu proprietarii și președinții pentru întâmpinarea tuturor solicitărilor.

Zone acoperite

Odată cu dezvoltatorii imobiliari, ne-am extins activitatea și în comunele din jurul Iașului, având în administrare imobile de pe șoseaua Voinești, strada Principală, strada Pepinierei, strada Luminii.

Cifre

160 asociații liniștite, 290 de scări îngrijite și peste 11 500 proprietari mulțumiți sunt rezultatele noastre de până acum care fac dovada calității serviciilor oferite.

Portofoliu

Din portofoliu fac parte atât complexele rezidențiale noi Conest Grand Residence, Green Park, Newton, Concept Residence, Lazăr Residence, Brown Luxury, Ever Green Towers, Exclusive Residence Copou, Spring Residence, Dream Village, Penta Rezidențial precum și alte imobile din toate zonele Iașului: Carmen Independenței, Bloc Jazzu Bucium, Cuza Vodă 8-12, A1 Mircea cel Bătrân, DC-5 B-dul Dacia, E1 Alexandru cel Bun, Concept Sălciilor, 985B Nicolina, Hlincea 65, Poitiers 49, Socola 57, A3 Petre Ispirescu, Metropolitan Palace.

Experiență

Cel mai important este să oferi servicii de calitate. De aceea, considerăm că principiul de bază pe care am construit URBICA, valorile pe care le aplicăm mereu și experiența de mai bine de 14 ani acumulată, aduc cu siguranță îmbunătățirile de care are nevoie orice asociație de proprietari.